Thursday, October 29, 2009

Baru Tau...haha

Huhu cian betol aku kat sowang budak niew...baru diew tau saper bekas xbf diew...ha tuela kawan-2 kalu nak berkapel pown biarlah kenal hati budi dulu...jangan main sembat ajer...kan saper yang merana...???diri sendiri gak kan kan!!! tuela mukadimah tok aku mulakan topic dalam blog niew...
Baru-2 niew ader seowang budak mengadu kat aku pasal xbf diew...katanya xbf diew wat dajal byk menipu kat diew...kowang nak tau saper nie haa 2 ekor mamat tue..:-


Bila aku tgok pic-2 ekor mamat niew tekejut berok aku...mcm berok makan cili ler...bukan aper sbb aku kenal sgt mamat 2 ekor niew...rupenye diowng mmg suke wat dajal kat owg2 yg diew kenal...aku pown penah kene gak ades!!!! beselah kalu owg dah tak suke ker kite sampai mati pown tak abis kite nak kene dianiayakanya...

Aku tak heranla kalu budak niew dah kene dajal....bak kata pepatah hmm paku serepih kata owg yg lebih....yela kot pepatah tue haha!!! Aku tak tau nak ckp aper cume aku leh advise budak yg kene dajal tue supaya bykan bersabar ekk...jgn cedih2 sbb byk lagi owg yang baek2 yang ikhlas dlm berkapel kat luar sana...kene carila beb

Monday, October 12, 2009

Besday


Syukur alhamdulillah aku panjatkan kepada Ilahi kerana telah memanjangkan usia aku sekali lagi utk aku teros hidup di atas muke bumi yang indah nie dalam keadaan sihat...tepat detik jam 12.00 am pagi tadi menandakan meningkat@bertambahnya umur aku yang ke 25...my besday loor..!!!banyak benda yg dah berlaku dlm tahun nie kat aku...sebagai owg islam yang ader agama aku bersyukur setiap aper yg berlaku rupenya ader hikmah yg Allah janjikan lebih baik dari yg sebelomnya...xpelah aku redho setiap yg berlaku...

T
erima kasih kepada kawan-2 yang dah wish my besday...atleast igat gak kowang kat aku kan kan...tp kan kawan-2 kalu ader present lagi best aper....hehehe!!!!Dah masok umur 25 niew macam-2 bende yang aku harapkan...Kawin kot tp hmm insyaallah aku dlm proses otway menuju kesana huhuhu....Yang paling penting ialah mudah2an biz aku berjaya dengan cemerlang...

D
oakan aku berjaya ekk kawan-2

Wednesday, October 7, 2009

Awek Aku Kene Rembat

Aperla nasib aku ekk...bila puas aku pikir last-2 aku redha dgn ketentuan Allah S.W.T kat aku...Pasal aper huh pasal awek kesayangan yang aku syg sgt-2 dah kene rembat oleh owg lain...aperlah saLah aku & awek ak tue ekk pada owg yg dah kicknap diew...kecewa aku sgt bukan kepalang aper nak wat sudah nasib badan menimpa sudah....aper motif bermadah2 pulak gitu hehehe


LOVE U...1st aku beli


Misz U...ilang 24/09/09

Puas dah aku cari awek aku to0 tapi tak jupela kekawan...Bak kata pepatah jangan dikenang barang yg sudah tiada...arghh aku betol2 tension pasal niew...bukan aper barang yg kite syg n kite jg betol2 nie lain ckit...kalu dah ilang, rosak pergh...sakit weii...kalu ye pown nak rembat carila awek moto lain weii...apsal awek aku gak jadi mangsa....tolongla pulangkan awek aku tue...ishish...taula awek aku tue lawa, smart, laju n tiptop...banyak history aku sewaktu 1st nak dpt awek aku too...bila dah ilang kene sembat aku dah mcm owg giler ckit...mmg la boleh claim insurans tp tak samer cam yang seblom niew oiii...

Yang aku sedih sgt2 pasal 1st awek aku kene rembat....2nd yang menghilangkannya kawan baek lak tue...bila dah ilang perghh boleh lak diew wat bodo n tak tau...angin 1 badan...takper2 hari nie hari aku manala tau esok luse hari ka lak kan....


Hari Raya


Selamat Hari Raya Edul'fitri kepada seluruh kaum muslimin & muslimat di seluruh DUNIA... hurm rasanya belom terlambat utk aku mengucapkannya kepada semua owg..yela rayakan sebuLan..tapi bagi saper yg tak cukup pose tue huhu paham-2 ajerla ekk....
Raya nie sebenaqnya hanya utk owg2 yang cukup pose 1 bulan penuh jer...tanda kemenangan melawan hawa nafsu...tp dah mmg style kite MALAYSIA cukup ker tak cukup ker aku pwon nak raya gak...apa pasal ekk!!!! sebab tue kalu kite tgok owg Bertakbir kat MASJID, SURAU @ pown MADRASAH sumenya sedih...tak semangat...kekawan rasa sebab aper ekk...huhuhu mgkin sbb :-
  • Terkenang pada yang sudah tiada
  • Pose tak cukup sbb malas nak ganti
  • Tak dapat balik kg
  • dll..???

Aper pown alasanya yang penting tepok dada tanya iman orait...walakhirnya saya ingin memohon kemaafan kepada semua kawan-2 yang mengenali diri nie...saLah taip ker salah fakta ker aper2 la ekk...