Wednesday, October 7, 2009

Awek Aku Kene Rembat

Aperla nasib aku ekk...bila puas aku pikir last-2 aku redha dgn ketentuan Allah S.W.T kat aku...Pasal aper huh pasal awek kesayangan yang aku syg sgt-2 dah kene rembat oleh owg lain...aperlah saLah aku & awek ak tue ekk pada owg yg dah kicknap diew...kecewa aku sgt bukan kepalang aper nak wat sudah nasib badan menimpa sudah....aper motif bermadah2 pulak gitu hehehe


LOVE U...1st aku beli


Misz U...ilang 24/09/09

Puas dah aku cari awek aku to0 tapi tak jupela kekawan...Bak kata pepatah jangan dikenang barang yg sudah tiada...arghh aku betol2 tension pasal niew...bukan aper barang yg kite syg n kite jg betol2 nie lain ckit...kalu dah ilang, rosak pergh...sakit weii...kalu ye pown nak rembat carila awek moto lain weii...apsal awek aku gak jadi mangsa....tolongla pulangkan awek aku tue...ishish...taula awek aku tue lawa, smart, laju n tiptop...banyak history aku sewaktu 1st nak dpt awek aku too...bila dah ilang kene sembat aku dah mcm owg giler ckit...mmg la boleh claim insurans tp tak samer cam yang seblom niew oiii...

Yang aku sedih sgt2 pasal 1st awek aku kene rembat....2nd yang menghilangkannya kawan baek lak tue...bila dah ilang perghh boleh lak diew wat bodo n tak tau...angin 1 badan...takper2 hari nie hari aku manala tau esok luse hari ka lak kan....


1 comment:

azrul adnan said...

dah lebih setahun dah..moto ni hilang..
Allah telah aturkan agenda yang terbaik untuk akhi..hilang moto..sekrng dah ada kete..